Pad Der 7 Zonden ?>

Pad Der 7 Zonden

Een duizendtal is bijzonder. Daar hoort een bijzonder cache bij. Samen met mijn vriendin Everyheart gingen we samen voor een duizendtal. Ik voor de 2000 en Everyheart voor de 1000.

De cache stond al een tijd op mijn lijst maar ik had hem bewaard voor een speciaal moment. Dat moment was vandaag. Aangekomen op de startlocatie werd er fanatiek gepeild en na waypoint 1 zag het er allemaal voorspoedig uit. Dit pad der 7 zonden werd een mooi wandeltocht over de heide en door de bossen. Alle zonden waren verwerkt in prachtige opdrachten die met logisch nadenken en vooral héél goed lezen.. (ik ben gek op chocolade) konden worden opgelost. Onze administratie bleek op orde alleen moesten we op het eind toch nog een beetje hengelen.

De cache werd in één keer door ons gevonden en ik kon met deze cache mijn 2000ste noteren. Everyheart haar 1000ste. Samen hebben we ook twee travelbugs op pad gestuurd vanaf deze cache en ook een aantal travelbugs weer meegenomen. Ik hoop dat onze travelbugs snel op Texel terecht komen zodat Everyheart en ik weer snel naar Texel kunnen om onze travelbugs op te halen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *