Het Boomkroonpad ?>

Het Boomkroonpad

Het is 2de paasdag en met ons vieren gaan we op stap richting het Boomkroonpad in Drenthe. De weersverwachting zijn niet al te best maar toch gokken we het er op.
Aangekomen op de parkeerplaats zijn we de enige bezoekers… zal het wel open zijn vraag ik me af? Nav2paddy doet navraag en ja hoor ondanks de wind kunnen we gewoon 22 meter de hoogte in. Het is een leuke wandeling boven in de toppen van de bomen. Nadat we boven in een wandeling hebben gemaakt lopen we ook nog een stuk van de blauwe route. Met de wind door onze haren en de bomen lopen we midden door het bos maar op een gegeven moment vragen we ons toch af of het wel verstandig is om hier te wandelen. We horen gekraak en zien een tak of boom naar beneden komen. We besluiten toch maar om weer richting de auto te gaan want onze magen beginnen ook te rommelen. We genieten van een picknick en gaan daarna op zoek naar de cache. Nav2paddy was al even aan het zoeken maar Dion had de cache al heel vlot in handen.

Na de picknick en het vinden van onze eerste cache deze dag gaan we nog naar het speelbos waar we nog een erg mooie cache vinden. Op de speeltuin maken we nog wat gekkigheid, spelen de kinderen op de speeltuin en schuilen we voor de regen. Daarna vervolgt onze weg zich met de auto richting de hunebedden en vinden we onderweg nog een aantal caches.

Het weer was dan wel niet al te best maar we hebben genoten van een heerlijke gezellige dag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *